Ατρόμητος: Το χρονικό, οι χειρισμοί και οι αριθμοί της «χρυσής πώλησης» του Κουλούρη

Ατρόμητος: Το χρονικό, οι χειρισμοί και οι αριθμοί της «χρυσής πώλησης» του Κουλούρη

Ατρόμητος: Το χρονικό, οι χειρισμοί και οι αριθμοί της «χρυσής πώλησης» του Κουλούρη

bet365

Ο τρόπος με τον οποίο ο Ατρόμητος πέτυχε στην ιστορική πώληση του Εύθυμη Κουλόυρη στην αυστριακή Λίντσερ.

Ένα σπουδαίο deal κατάφερε να πετύχει ο Ατρόμητος με την πώληση του Εύθυμη Κουλούρη στην αυστριακή Λίντσερ. Πρόκειται για την κορυφαία πώληση στην ιστορία της περιστεριώτικης ομάδας με το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της να είναι επταψήφιο.

Ο Ατρόμητος κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν είχε απορρίψει ανάλογες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για τον 26χρονο άσο αφού τότε για τους ανθρώπους της ομάδας το αγωνιστικό προείχε του οικονομικού. Οι Περιστεριώτες πάλευαν για την εξασφάλιση της παραμονής τους στη μεγάλη κατηγορία, επομένως δεν υπήρχε καμία σκέψη παραχώρησης του κορυφαίου επιθετικού τους.

Άλλωστε γνώριζαν ότι με τη χρόνια που πραγματοποίησε ο Κουλούρης δύσκολα θα εξαντλούσε και τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του στο Περιστέρι. Κάτι που επιθυμούσε και ο ίδιος εξάλλου, αφού πέραν της αγάπης που τρέφει για τον Ατρόμητο, είδε την επιστροφή του ως σκαλοπάτι για την καριέρα του. Όπως είχε συμβεί και στην πρώτη του θητεία στην ομάδα του Περιστερίου.

Πριν από μερικές μέρες ο Ατρόμητος απέρριψε πρόταση της Λίντσερ για τον Κουλούρη που έφτανε τις 800.000 ευρώ, τη στιγμή που ο Ατρόμητος δεν συζητούσε την πώληση, με λιγότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Γιώργος Σπανός εξάλλου, είχε ξεκαθαρίσει την πολιτική της ομάδας αναφορικά με τις πωλήσεις. «Είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις αλλά δεν ξεπουλάμε». Φράση που την υιοθέτησε και ο Γιάννης Αγγελόπουλος, χάρη στους χειρισμούς του οποίου, η αυστριακή ομάδα επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση.

Το ποσό της πώλησης του Κουλούρη φτάνει τα 1,1 εκατομμύρια ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης, που διατήρησε ο Ατρόμητος. Έτσι η ομάδα του Περιστερίου καταφέρνει να βγει δίπλα κερδισμένη από αυτό το deal και ταυτόχρονα της δίνεται η δυνατότητα να κινηθεί πιο άνετα στον μεταγραφικό της σχεδιασμό. Από την πλευρά του ο Ευθύμης Κουλούρης απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στους επικριτές του περασμένου καλοκαιριού που έκαναν λόγο για «πισωγύρισμα» με την μεταγραφή του στον Ατρόμητο, καθώς θα έχει την ευκαιρία για μια δεύτερη διεθνή καριέρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα