Στη Θεσσαλονίκη ο Μπριάν Νταμπό για τον Άρη

Στη Θεσσαλονίκη ο Μπριάν Νταμπό για τον Άρη

Newsroom
Στη Θεσσαλονίκη ο Μπριάν Νταμπό για τον Άρη

bet365

Μετά τον Μπράντλεϊ Μαζικού, στη Θεσσαλονίκη έφτασε και ο Μπριάν Νταμπό για λογαριασμό του Άρη με σκοπό την επικύρωση της συμφωνίας του με τους «κίτρινους».

Το αρχικό πλάνο των «κίτρινων» περιλάμβανε τρεις αφίξεις, τελικώς όμως αυτή του Ράφαελ Καμάτσο μετατέθηκε γι’ αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη (6/7). Το απόγευμα έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Μπράντλεϊ Μαζικού και πριν από λίγο ήταν η σειρά του Μπριάν Νταμπό. Με τον 30χρονο μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο ο Άρης έχει συμφωνήσει για την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας τουλάχιστον δύο χρόνων και με την άφιξή του αναμένεται να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ούτως ώστε να υπογράψει το συμβόλαιό του για να ταξιδέψει την Αυστρία και να ενσωματωθεί στην αποστολή.

Ο Μπριάν Νταμπό πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του σε Ligue 1 και Serie A με τις Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν, Φιορεντίνα, Σπαλ ενώ στην τελευταία διετία ήταν στη Ρίζεσπορ από την οποία έμεινε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα