Παναθηναϊκός: Στην Αυστρία με το μυαλό στις μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Στην Αυστρία με το μυαλό στις μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Στην Αυστρία με το μυαλό στις μεταγραφές

bet365

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης με προορισμό το Βάλχζε της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και δυνατά φιλικά, περιμένοντας αρκετά νέα πρόσωπα. Αποστολή: Νίκος Αθανασίου.

Μετά από δέκα χρόνια ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η αποστολή του ''τριφυλλιού'' αναχώρησε τα ξημερώματα της Τρίτης με αρχικό προορισμό το Μονάχο, όπου από εκεί οδικώς θα μεταβεί στο Βάλχζε σε ένα από τα καλύτερα προπονητικά κέντρα που έχουν επιλεχθεί τα τελευταία χρόνια. Οι ''πράσινοι'' θα παραμείνουν μέχρι τις 19 του μήνα και θα δώσουν τέσσερα φιλικά. Συγκεκριμένα:

  • Στις 7 Ιουλίου στις 19:00 με την αυστριακή FC Eurotours Kitzbühel.
  • Στις 10 Ιουλίου στις 14:30 με την αγγλική Watford.
  • Στις 14 Ιουλίου στις 19:00 με την καταριανή Al Duhail.
  • Στις 17 Ιουλίου στις 18:00 με τη γερμανική Bayer Leverkusen

Φυσικά το μυαλό όλων στο ''πράσινο στρατόπεδο'' βρίσκεται στις μεταγραφές, καθώς σημαντικά κομμάτια του παζλ λείπουν από το έμψυχο δυναμικό ενόψει των προκριματικών του Conference League. Aποτελεί επιτακτική ανάγκη για την ομάδα, να ενσωματωθούν στην αποστολή ένας κεντρικός αμυντικός που θα καλύψει το κενό του Βέλεθ, ένας δημιουργικός μέσος και ένας εξτρέμ, ώστε να αποκτήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα επίπεδα προσαρμογής στο νέο περιβάλλον.

Από κει και πέρα, τα νέα πρόσωπα στις πρώτες προπονήσεις θα είναι τρία. Ο πορτιέρε, Γιούρι Λοντίγκιν, ο αριστερός μπακ, Κρίστιαν Γκάνεα και ο κεντρικός χαφ, Άνταμ Τσέριν που θα γνωριστεί για πρώτη φορά με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα