ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Γιόνσον

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Γιόνσον

ΑΕΚ: Έφτασε στην Αθήνα ο Γιόνσον

bet365

Ο 29χρονος Δανός μέσος έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (4/7) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ.

Των Γιώργου Τσακίρη και Δημήτρη Βέργου

Το δεύτερο μεταγραφικό της απόκτημα για το φετινό καλοκαίρι είναι έτοιμη να ανακοινώσει η ΑΕΚ και μιλάμε φυσικά για τον Γενς Γιόνσον.

Ο 29χρονος Δανός μέσος, όπως είχε αποκαλύψει το Gazzetta, είχε ταξιδέψει μαζί με τη σύντροφό του την Αθήνα προ δύο εβδομάδων και την περασμένη Παρασκευή είπε οριστικά το «ναι» στους κιτρινόμαυρους.

Παρουσία του Ράντεκ Κουχάρσκι, είχε υπογράψει στην Κοπεγχάγη το τετραετές συμβόλαιο που του είχε προτείνει η Ένωση και το βράδυ της Δευτέρας (4/7) στις 21:40 με πτήση από την Κοπεγχάγη, όπως αναμενόταν, «πάτησε» ξανά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για μόνιμη εγκατάσταση.

Ο Γιόνσον την Τρίτη (5/7) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έπειτα (το πιθανότερο την Τετάρτη) θα ανακοινωθεί από την ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 29χρονος Δανός μέσος θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Ένωσης και θα ξεκινήσει την προετοιμασία με τους νέους του συμπαίκτες πρώτα στα Σπάτα και έπειτα στο βασικό στάδιο στην Ολλανδία.

Ο Γιόνσον στην Αθήνα

Ο Γιόνσον στην Αθήνα

Ο Γιόνσον στην Αθήνα

Ο Γιόνσον στην Αθήνα

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα