Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Τζακ Γκρίλις (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Τζακ Γκρίλις (vid)

bet365

Ο διεθνής Αγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού με σκοπό να είναι έτοιμος για την επόμενη σεζόν.

Στην Ελλάδα για διακοπές βρίσκεται ο Τζακ Γκρίλις, η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου αφού το περασμένο καλοκαίρι η Μάντσεστερ Σίτι δαπάνησε πάνω από 100 εκατομμύρια ευρώ ώστε να τον αποκτήσει από την Αστον Βίλα.

Αφού αρχικά ο 26χρονος ακραίος πήγε στη Σαντορίνη και άλλα νησιά πλέον βρίσκεται στην Αττική και με γνώμονα πως θέλει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενόψει της νέας σεζόν κάνει προπονήσεις στου Ρέντη!

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός ήρθε προφανώς σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό που τον διευκόλυνε αφού η ομάδα είχε ρεπό και πήρε το «ok» του ώστε να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του club, ενώ μέσω των social media και τις αναρτήσεις που έκανε φαίνεται πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος.

Ο Γκρίλις στου Ρέντη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα