Αλμέιδα στην Αργεντινή: «Γκολτζής ο Αραούχο, όπου πάω παλεύω να έχω το τεχνικό τιμ μαζί μου»

Αλμέιδα στην Αργεντινή: «Γκολτζής ο Αραούχο, όπου πάω παλεύω να έχω το τεχνικό τιμ μαζί μου»

Δημήτρης Βέργος
Αλμέιδα στην Αργεντινή: «Γκολτζής ο Αραούχο, όπου πάω παλεύω να έχω το τεχνικό τιμ μαζί μου»

bet365

Ο Ματίας Αλμέιδα παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιόφωνο της πατρίδας του όπου αποθέωσε μεταξύ άλλων τον Σέρχιο Αραούχο και στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να έχει μαζί του στην ΑΕΚ όλο το τεχνικό τιμ που εμπιστεύεται.

Μια ημέρα μετά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ΑΕΚ, ο Ματίας Αλμέιδα φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής. Συγκεκριμένα ο «Πελάδο» μίλησε στον D Sports Radio 103.1 της πατρίδας του. Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και στην Εθνική ομάδα, αλλά ρωτήθηκε και για τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αλμέιδα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «Τσίνο» δείχνοντας ότι θα βασιστεί πάνω του, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Είναι ο μoναδικός Αργεντίνος που έχουμε. Είναι ένας καλός παίκτης και γκολτζής. Γνωριστήκαμε και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν».

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει και το γεγονός ότι όπου πάει, έτσι και στην ΑΕΚ, παίρνει πάντα όλους τους συνεργάτες στο τεχνικό του τιμ, με τον Αλμέιδα να υπογραμμίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό για τη δουλειά του. «Είμαστε μια αθλητική οικογένεια. Μετακινούνται με τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Όπου πάω παλεύω να τους έχω μαζί μου. Είναι πολύ σημαντικό για τη δουλειά μου. Είναι μια ομαδική δουλειά. Δεν μπορείς να κάνεις όλα τα πράγματα μόνος σου. Το τεχνικό τιμ σε βοηθάει σε διάφορα πράγματα στη δουλειά σου», ανέφερε.

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η κουβέντα επικεντρώθηκε κυρίως για την Αργεντινή, με τον Αλμέιδα να υποστηρίζει πως η κριτική που έχει ασκηθεί κατά καιρούς στον Λιονέλ Μέσι ήταν άδικη. «Βλέπω την Εθνική Αργεντινής στην καλύτερή της στιγμή. Ήταν άδικο για ασκηθεί κριτική στον Μέσι επειδή δεν κατέκτησε έναν τίτλο. Τώρα πολύ που τον κριτίκαραν σταμάτησαν να το κάνουν. Ο Μέσι έχει αλλάξει νοοτροπίες», σχολίασε, ενώ μιλώντας για την ομάδα του Μπιέλσα προ 20ετίας πρόσθεσε: «Νομίζω πως στην ομάδα του Μπιέλσα το 2002 της έλειπε ένας παίκτης που θα έκανε τη διαφορά. Ήταν μια αρκετά καλή ομάδα, με παίκτες που είχαν ιεραρχία, αλλά της έλειπε το κάτι διαφορετικό».

Ο Αλμέιδα, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για το αν θα σκεφτόταν κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, με τον ίδιο ωστόσο να κλείνει την πόρτα, κάτι που το είχε κάνει και σε πρόσφατη συνέντευξή του. «Δεν σκέφτομαι την επιστροφή μου στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν κάποια μέρη στα οποία οι κύκλοι κλείνουν. Πολλές φορές η καρδιά θέλει να σε πάει και κάποιες φορές είναι καλύτερο να πεις, φτάνει».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα