Γιαννούλης: «Θέλω ένα Κύπελλο με τον ΟΦΗ»

Γιαννούλης: «Θέλω ένα Κύπελλο με τον ΟΦΗ»

Newsroom
Γιαννούλης: «Θέλω ένα Κύπελλο με τον ΟΦΗ»

bet365

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας δεν... έκρυψε το μεγάλο του όνειρο και τι θέλει να «ζήσει» ως παίκτης των Κρητικών.

Στον ΟΦΗ παρέμεινε ο Κώστας Γιαννούλης και στη σημερινή (4/7) ανοικτή «πρώτη» της ομάδας δεν έκρυψε το μεγάλο του όνειρο με τη φανέλα της. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και τη νέα σεζόν στον ΟΦΗ. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί, να είμαστε στα play offs. Είμαι 3,5 χρόνια εδώ και έχω ζήσει τα πάντα. Θα δούμε τι θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Θέλω να πετύχω κάτι με τον ΟΦΗ το οποίο δεν έχω καταφέρει. Θα ήθελα το Κύπελλο, είναι ένα όνειρο. Ευελπιστώ να είμαστε λίγο τυχεροί για να καταφέρουμε να είμαστε στον τελικό και μετά βλέπουμε», σχολίασε σχετικά ο εκ των αρχηγών της ομάδας.

Μετά ρωτήθηκε για την περασμένη χρονιά. «Δεν είχαμε ένα καλό τελείωμα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ευελπιστώ και θέλω τον κόσμο κοντά μας. Θέλω τον κόσμο που είχαμε κόσμο που είχαμε όταν είχα πρωτοέρθει στην ομάδα γιατί όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, μόνοι μας όχι. Σίγουρα ευθυνόμαστε και εμείς που απομακρύνεται ο κόσμος αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι μαζί μια δύναμη. Να είναι γεμάτο το Γεντί Κουλέ».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα