Άρης: Αποχώρησε τραυματίας ο Πάπε Σέικ Ντιόπ

Άρης: Αποχώρησε τραυματίας ο Πάπε Σέικ Ντιόπ

Newsroom
Άρης: Αποχώρησε τραυματίας ο Πάπε Σέικ Ντιόπ

bet365

Μόλις 26 αγωνιστικά λεπτά έπαιξε ο Πάπε Σέικ Ντιόπ στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με τη Γάνδη καθώς ο Σενεγαλέζος αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο.

Ο 25χρονος μέσος χρησιμοποιήθηκε για περίπου 40 λεπτά στο πρώτο φιλικό παιχνίδι του Άρη στην Αυστρία απέναντι στο Αμβούργο και η αλήθεια είναι ότι ο χρόνος που πήρε ήταν εκτός πλάνου αλλά ο Χερμάν Μπούργος υποχρεώθηκε να το κάνει λόγω του τραυματισμού του Σέικ Ντουκουρέ.

Ο Πάπε Σέικ Ντιόπ ήταν στο αρχικό πλάνο στον αγώνα με τη Γάνδη αλλά αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά στο 26ο λεπτό καθώς έδειξε ότι αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο. Μάλιστα, αμέσως τοποθετήθηκε πάγος στο πόδι του και στα μέσα του δεύτερου μέρους πήγε στα αποδυτήρια με το ιατρικό επιτελείο του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα