Βέλεθ στο Gazzetta: «Για πάντα πράσινος, απόλαυσα κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό»!

Βέλεθ στο Gazzetta: «Για πάντα πράσινος, απόλαυσα κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό»!

Βέλεθ στο Gazzetta: «Για πάντα πράσινος, απόλαυσα κάθε στιγμή στον Παναθηναϊκό»!

bet365

Ο Φραν Βέλεθ κλείνει το κεφάλαιο Παναθηναϊκός με μία συγκινητική και από καρδιάς συνέντευξη στο Gazzetta.

Όσο σκληρός είναι πάνω στο χορτάρι, άλλο τόσο συναισθηματικός και ευαίσθητος είναι έξω από αυτό. Ο Φραν Βέλεθ μετά από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Φατέχ και προτίμησε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο μέσα από μία συγκινητική συνέντευξη στο Gazzetta για όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με την πρόταση από την Σαουδική Αραβία, την διετία με την πράσινη φανέλα, την σχέση του με τον κόσμο της ομάδας, τα στελέχη της και όλα εκείνα που θα έχει για πάντα φυλαγμένα στη καρδιά και το μυαλό του.

Ο αρχηγός του ''τριφυλλιού'' αποχωρεί με τον καλύτερο τρόπο από τον σύλλογο. Φέρνοντας ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία και φυσικά ως Κυπελλούχος Ελλάδος, όταν ένας εκ των κορυφαίων των ''πρασίνων'' τόσο στον τελικό όσο και στο σύνολο της αγωνιστικής περιόδου.

«Αρχικά θέλω να πω στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'' για όλη την υποστήριξη και την αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Το απόλαυσα πολύ και στον μεγαλύτερο βαθμό ήταν χάρη σε αυτούς. Tώρα που και τυπικά έχω αποχωρήσει από την ομάδα θέλω να πω ότι είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα.

Πάνω από όλα φεύγω χαρούμενος με τη δουλειά που έκανα. Εδώ ένιωσα πλήρης ως ποδοσφαιριστής. Είχα πει ότι ερχόμουν για να κατακτήσω έναν τίτλο και να επιστρέψουμε στην Ευρώπη και το καταφέραμε. Αλλά επίσης είναι μια δύσκολη στιγμή για μένα. Έχω πολλούς φίλους που με έκαναν να νιώθω σαν στο σπίτι μου με την οικογένεια και αυτό δεν ξεχνιέται».

Τι είναι αυτό που δεν θα ξεχάσει ποτέ από την θητεία του στον Παναθηναϊκό και πως έζησε την δύσκολη εβδομάδα της διαπραγμάτευσης με την Αλ Φατέχ;

«Ξέρεις ότι έχω κερδίσει έναν τίτλο εδώ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό που μπορεί να κάνει ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του και το ότι τον κέρδισα με τον Παναθηναϊκό ήταν κάτι απίστευτο που είναι αδύνατο να ξεχάσω. Πάντα οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή είναι πολύ δύσκολες. Αλλά είμαι από τα άτομα που δεν φοβούνται τις αλλαγές. Μου αρέσει να παίρνω ρίσκα και πιστεύω πολύ σε εμένα. Αλλά για να σου πω την αλήθεια, ήταν πολύ δύσκολο. Πέρασα μια εβδομάδα αρκετά δυνατή».

Ο Ισπανός στόπερ δέθηκε. Πολύ. Όχι μόνο με τους συμπαίκτες του αλλά και με τους ανθρώπους της ομάδας.

«Θέλω να πω ένα ''ευχαριστώ'' όχι μόνο στους συμπαίκτες μου, με τους οποίους με όλους χάρηκα πολύ. Πρέπει να να πω ευχαριστώ και να ζητήσω συγγνώμη επίσης αν σε κάποια στιγμή ήμουν πιο έντονος μέσα στη σεζόν. Αλλά ήταν για το καλό όλων. Πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του κλαμπ που είναι εκεί και δεν φαίνονται. Τον Τεό, τον Γιάννη, τον Νεκτάριο, τους φροντιστές μας, τους μάγειρες, τους σερβιτόρους του κλαμπ (τον Γιάννη), τον κηπουρό τον Αντώνη, απίστευτο άτομο. Δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν. Είναι πολλά τα ονόματα, τον Σαραβάκο, τους ανθρώπους στα γραφεία, ιδιαίτερα τη Μαρία Koυλουρίδη.

Όλοι με έχουν βοηθήσει και θέλω να δώσω κάποια μεγάλα ευχαριστώ για τη μεταχείρισή τους που ήταν εκπληκτική. Επίσης να πω ευχαριστώ στον προπονητή και στο τεχνικό τιμ που με έκαναν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος. Πάνω από όλα θέλω να κάνω μια ξεχωριστή αναφορά στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου, τον τιμ μάνατζερ. Δεν έχω λόγια. Μόνο ευχαριστώ για την υποστήριξή του, για τις αγκαλιές του σε δύσκολες στιγμές, για την αγάπη του. Δεν έχω λόγια».

Τι γεύση του αφήνει η καριέρα του στον Παναθηναϊκό;

«Και για να ολοκληρώσω, νομίζω ότι μένω με τη λέξη της απόλαυσης. Ήμουν ευτυχισμένος εδώ, το απόλαυσα πολύ και ελπίζω αυτό να μην είναι ένα αντίο. Για πάντα πράσινος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα