Άρης: Στην Αυστρία ο Γκρέι (vids)

Άρης: Στην Αυστρία ο Γκρέι (vids)

Newsroom
Άρης: Στην Αυστρία ο Γκρέι (vids)

bet365

Στο Σαχάου όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Άντρε Γκρέι, με τον Τζαμαϊκανό να έχει την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Ακόμα έναν παίκτη θα έχει στην διάθεσή του ο Χερμάν Μπούργος, καθώς στην Αυστρία και συγκεκριμένα στο Σαχάου βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής και ο Άντρε Γκρέι. Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός υπόγραψε το μεσημέρι της Κυριακής το νέο του συμβόλαιο και λίγες ώρες αργότερα έφτασε στο προπονητικό κέντρο όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασία του Άρη. Ο 31χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Γουότφορντ είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα