Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Μπριάν Νταμπό για τον Άρη

Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Μπριάν Νταμπό για τον Άρη

Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Μπριάν Νταμπό για τον Άρη

bet365

Τρεις ποδοσφαιριστές περιμένει αύριο (4/7) στη Θεσσαλονίκη ο Άρης καθώς μετά τους Ραφαέλ Καμάτσο, Μπράντλεϊ Μαζικού, οριστικοποιήθηκε η άφιξη και του Μπριάν Νταμπό.

Ο Άρης έχει συμφωνήσει με τον 28χρονο μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρίζεσπορ και αύριο (4/7, 20:00) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κίτρινους». To Gazzetta είχε σταθεί στο ενδιαφέρον του Άρη για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος στην τελευταία διετία ήταν στην Τουρκία αλλά η συνεργασία του με τη Ρίζεσπορ δεν κύλησε έτσι όπως περίμενε.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει περάσει από τη Serie A αγωνιζόμενος στη Φιορεντίνα η οποία μάλιστα είχε ξοδέψει ποσό περί των 3.000.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τη Σεντ Ετιέν, ενώ η γαλλική ομάδα είχε δώσει 4.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Μονπελιέ στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Ο Νταμπό έχει μετρήσει συμμετοχές με την U16 και U21 της Γαλλίας πριν επιλέξει την Μπουρκίνα Φάσο για εθνική ομάδα.

Στην καριέρα του, αγωνίστηκε σε 122 παιχνίδια στη Ligue 1 με τις Μονπελιέ, Σεντ Ετιέν με απολογισμό εννιά γκολ και έξι ασίστ, ενώ στο Campionato μέτρησε 36 αγώνες (δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ) με τη Φιορεντίνα και 17 με τη Σπαλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα