Παναθηναϊκός: «Βασικός στόχος του για την επίθεση ο Ρικάρντο Γκόμες»

Newsroom
Παναθηναϊκός: «Βασικός στόχος του για την επίθεση ο Ρικάρντο Γκόμες»

bet365

Σύμφωνα με σερβικό δημοσίευμα η βασική επιλογή που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την θέση του σέντερ φορ είναι ο Ρικάρντο Γκόμες της Παρτιζάν, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Η σερβική ιστοσελίδα «sportal.blic» αναφέρει σε δημοσίευμά της, επικαλούμενη πληροφορίες από πηγές κοντά στον αθηναϊκό σύλλογο, πως ο Ρικάρντο Γκόμες της Παρτιζάν Βελιγραδίου βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των επιθετικών που εξετάζει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την θέση του βασικού σέντερ φορ των «πρασίνων».

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη κρούση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, όμως αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες μέρες όπως σημείωνε το συγκεκριμένο δημοσίευμα, που σημειωτέον είχε δημοσιευθεί στις 30 του Ιουνίου. Ο 30χρονος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήριο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την σερβική ομάδα, αφού επέστρεψε μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι στο κλαμπ από την Σάρτζα (ομάδα από τα ΗΑΕ), στην οποία είχε πωληθεί από την Παρτιζάν το 2019 αντί 3 εκ. ευρώ. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Ρικάρντο Γκόμες σημείωσε 38 γκολ κι έδωσε 8 ασίστ σε 54 συμμετοχές ξεπερνώντας τα 4.000 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Σέρβοι πάντως δεν έχουν καμία διάθεση να τον παραχωρήσουν όπως ανέφερε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ίβιτσα Ίλιεφ ενώ στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται να βρίσκεται και ο ίδιος ο παίκτης που τονίζει πως αυτή την περίοδο βλέπει τον εαυτό του μόνο στην Παρτιζάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ίβιτσα Ίλιεφ στο Sportal:

«Δεν έχουμε δεχθεί κάποια πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν με εκπλήσσει το ενδιαφέρον. Πολλές ομάδες ρωτούν συνεχώς για τον Ρικάρντο. Σε ό,τι με αφορά, θα πρέπει να μείνει λίγα χρόνια ακόμα. Αρκετοί σύλλογοι με πήραν τηλέφωνο και τους είπα το ίδιο.

Ο Ρικάρντο έφερε ό,τι χρειαζόταν στην πρώτη θητεία του στην ομάδα. Τόσο στο γήπεδο όσο και στο κλαμπ όταν πωλήθηκε το 2019 στην Αλ Σαρζάχ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Αυτή τη φορά, ήρθε για να μας βοηθήσει μόνο στο γήπεδο, κάτι που κάνει.

Ο Ρικάρντο δεν έχει τιμή, δεν πωλείται. Αυτή είναι η στάση που έχω. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Κανείς δεν μπορεί να το εγγυηθεί. Λέω συνέχεια ότι η μεταγραφική περίοδος είναι ένα... ζωντανό πράγμα".

Σε επόμενη ερώτηση σχετικά με το "...αν προκύψει η κατάλληλη πρόταση", ο Ίλιεφ που βρίσκεται μαζί με την Παρτιζάν στην προετοιμασία της στο Πτούι της Σλοβενίας, άφησε ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα: ''Αυτή είναι δουλειά του γενικού διευθυντή Μίλος Βάζουρα. Φροντίζει τα οικονομικά και το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα