Ολιβέιρα: «Θα δίνω τα πάντα, νίκη σε κάθε ματς» (vid)

Ολιβέιρα: «Θα δίνω τα πάντα, νίκη σε κάθε ματς» (vid)

Newsroom
 Ολιβέιρα: «Θα δίνω τα πάντα, νίκη σε κάθε ματς» (vid)

bet365

O Πορτογάλος φορ έδειξε αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν και τόνισε πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στα επερχόμενα παιχνίδια της με τη Λέφσκι Σόφιας για το Conference League.

Για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν και όχι μόνο μίλησε ο Νέλσον Ολιβέιρα στο OPEN, όπου ο Πορτογάλος φορ έδειξε πεπεισμένος πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα είναι έτοιμος στα παιχνίδια του με τη Λέφσκι Σόφιας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε πέρσι:

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Πέρασαν οκτώ μήνες χωρίς να παίξω ποδόσφαιρο, χωρίς να μπορώ να συμμετέχω στην ομάδα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν παραπονιέμαι πολύ. Είχα μεγάλη υποστήριξη από την ομάδα. Ελπίζω ότι τα χειρότερα έχουν πλέον περάσει. Τώρα θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερος και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα».

Για τη νέα χρονιά:
«Έχω τη μεγάλη επιθυμία να δείξω τι μπορώ να προσφέρω, γιατί την προηγούμενη σεζόν ήταν κάπως απογοητευτική. Ήρθα, ξεκίνησα καλά και ήμουν ενθουσιασμένος που εντάχθηκα στον ΠΑΟΚ. Τώρα μεταφέρω όλες αυτές τις προσδοκίες στη σεζόν που έρχεται. Θέλω να το ανταποδώσω στο γήπεδο και να παλέψω για τον ΠΑΟΚ, να έχουμε όλοι μαζί μια καλή σεζόν».

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γκόου Αχέντ Ιγκλς, στο πρώτο φιλικό της σεζόν:
«Φυσικά οι επιθετικοί θέλουν πάντα να σκοράρουν, πολλοί λένε ότι το γκολ είναι σημαντικό για εμένα. Είναι το πρώτο μου γκολ μετά τον τραυματισμό και σε αυτό συμφωνώ εν μέρει. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, αυτό που μου δίνει αυτοπεποίθηση είναι το να είμαι καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πολύ στον εαυτό μου, πιστεύω ότι αν είμαι καλά σωματικά θα πετύχω γκολ, γιατί έχω την ικανότητα να το κάνω».

Για την υπόσχεση του στον κόσμο του ΠΑΟΚ:
«Είμαι ο επιθετικός, πρέπει να υποσχεθώ γκολ, θέλω να πετύχω γκολ και πιστεύω ότι θα το κάνω. Πιστεύω ότι ειδικά οι φίλοι του ΠΑΟΚ όταν βλέπουν έναν παίκτη να δίνει τα πάντα, όλα όσα μπορεί, τον υποστηρίζουν. Και αυτό μπορώ να το υποσχεθώ. Θα δώσω τα πάντα, θα προσπαθήσω να σκοράρω, να παλέψω για να νικήσουμε σε όλα τα παιχνίδια».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου:
«Έχω να πω μόνο καλά πράγματα για τον κύριο Λουτσέσκου. Από την πρώτη μου ημέρα εδώ με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει. Δεν το λέω αυτό για να λένε οι συμπαίκτες μου ότι λέω καλά λόγια για τον προπονητή. Είναι πραγματικά η άποψη μου, πιστεύω ότι δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Μας βοηθάει πολύ στη νοοτροπία, στο να χτίσουμε νοοτροπία νικητή».

Για τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος στα παιχνίδια με τη Λέφσκι:
«Ναι πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε χρόνο και ήδη ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο φιλικό παιχνίδι. Δείξαμε ήδη κάποιες καλές ιδέες και ότι έχουμε καλή χημεία. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να βελτιωνόμαστε και να χτίσουμε αυτή τη νοοτροπία νικητή που θέλει ο προπονητής μας. Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο για να είμαστε σε καλή κατάσταση κόντρα στη Λέφσκι».

Για τους στόχους της νέας σεζόν:
«Θέλουμε βελτιωθούμε σε σχέση με τη περσινή σεζόν. Ακόμα κι αν δεν πήραμε κάποιο τρόπαιο πέρσι, κάναμε μια καλή σεζόν. Φτάσαμε στα προημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, στον τελικό του Κυπέλλου, τον οποίο δεν κερδίσαμε, αλλά κατά την άποψη μου το αξίζαμε. Στο πρωτάθλημα μπορούμε να βελτιωθούμε σε σχέση με πέρσι και θα παλέψουμε για να βελτιωθούμε και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα