ΟΦΗ: Ατομικό πρόγραμμα για Μεγιάδο

ΟΦΗ: Ατομικό πρόγραμμα για Μεγιάδο

Newsroom
ΟΦΗ: Ατομικό πρόγραμμα για Μεγιάδο

bet365

Ο Μεγιάδο πραγματοποίησε ατομική προπόνηση με την επιστροφή του στο Ηράκλειο, ενώ απόντες ήταν οι Βούρος, Φαν Ντούινεν και Επασί.

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο επέστρεψε στην Κρήτη και προπονήθηκε για πρώτη φορά με ατομικό πρόγραμμα ενόψει της νέας σεζόν.

Εκτός για μία ακόμα ημέρα έμειναν οι Βούρος, Επασί και Φαν Ντάινεν.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Με τον Miguel Mellado να επιστρέφει στην Ελλάδα και να δίνει για πρώτη φορά το «παρών» στην προετοιμασία της ομάδας μας για την σεζόν 2022-23, ολοκληρώθηκε η σημερινή (2/7) προπόνηση στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Αργεντινός μέσος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ η προπόνηση για τους υπόλοιπους περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τεχνικής, τελειώματα φάσεων και αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Απόντες ήταν για μια ακόμη ημέρα οι Πραξιτέλης Βούρος, Mike van Duinen, και Devis Epassy.

Αύριο, Κυριακή (3/7), οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (4/7) και θα είναι διπλή, στις 09:00 το πρωί και στις 18:30 το απόγευμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα