ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Κοτάρσκι κόντρα στη Χρόνινγκεν

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Κοτάρσκι κόντρα στη Χρόνινγκεν

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Κοτάρσκι κόντρα στη Χρόνινγκεν

bet365

Ο Κροάτης γκολκίπερ θα παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα των Θεσσαλονικιών, στο φιλικό με την ολλανδική ομάδα.

Το ντεμπούτο του, έστω και ανεπίσημο, με τον ΠΑΟΚ θα κάνει σήμερα (2/7) ο Κοτάρσκι στο φιλικό με τη Χρόνινγκεν. Ο Κροάτης γκολκίπερ θα ξεκινήσει βασικός, ενώ στην άμυνα μπροστά του θα είναι οι Τζίμας, Ινγκασον, Κουλιεράκης. Τσαούσης. Στα χαφ θα είναι οι Ντόουγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ, ο Ελ Καντουρί θα έχει ρόλο οργανωτή, οι Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα θα βρίσκονται στα άκρα και φορ θα είναι ο Ολιβέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ξεκινήσει (ο Ρουμάνος κόουτς θα «σπάσει» το χρόνο συμμετοχής των παικτών του,όπως έκανε και στο παιχνίδι με τη Γκόου Αχέντ Ιγκλς) με τον Ταλιχμανίδη κάτω από την εστία, τους Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχάι, Ράφα Σοάρες στην άμυνα, τους Τσιγγάρα, Ντάντας στα κεντρικά χαφ, τον Φιλίπε Σοάρες επιτελικό, τους Κωνσταντέλια, Αντρέ Ρικάντρο στα άκρα και τον Ολιβέιρα στο «9».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα