Κουέστα: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει»

Κουέστα: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει»

Newsroom
Κουέστα: «Η ομάδα θα είναι έτοιμη όταν πρέπει»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα εκτίμησε ότι δεδομένης της εποχής ο Άρης έδειξε καλά στοιχεία στο πρώτο φιλικό παιχνίδια της χρονιάς παρά την ήττα από το Αμβούργο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας του Άρη υπερασπίστηκε την εστία της ομάδας του στον πρώτο ημίχρονο στη ήττα από το Αμβούργο και μιλώντας στα κανάλια Novasports δήλωσε ότι… «ουσιαστικά είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και αντιμετωπίσαμε μια καλή ομάδα, πιο έτοιμη γιατί έχει παίξει τρία παιχνίδια και με περισσότερες λύσεις. Το Αμβούργο είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς, αλλά δείξαμε καλά στοιχεία. Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε αποτέλεσμα στις προσπάθειές μας».

Ο Χουλιάν Κουέστα υποστήριξε ότι η ομάδα του θα αξιοποιήσει το 20ήμερο που μεσολαβεί μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα. «Νομίζω ότι σε 20 ημέρες θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει για να κερδίσουμε τον παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα