Τερζής: «Να κάνουμε τώρα τα λάθη για να τα διορθώσουμε»

Τερζής: «Να κάνουμε τώρα τα λάθη για να τα διορθώσουμε»

Newsroom
Τερζής: «Να κάνουμε τώρα τα λάθη για να τα διορθώσουμε»

bet365

Παρά την ήττα από το Αμβούργο, η πρώτη εικόνα του αγώνα άφησε ικανοποιημένο το τεχνικό επιτελείο του Άρη καθώς ο Τόλης Τερζής στάθηκε στο καλό πρώτο ημίχρονο αλλά και στα λάθη που έγιναν στο δεύτερο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Χερμάν Μπούργος μίλησε στα κανάλια Novasports μετά την ήττα του Άρη με 4-3 υποστηρίζοντας αρχικά ότι… «ο αντίπαλός μας είχε πολλές επιλογές και είναι μπροστά σε προετοιμασία καθώς σε δεκαπέντε ημέρες αρχίζει στο Πρωτάθλημα. Για μας ήταν το πρώτο παιχνίδι έπειτα από δύο εβδομάδες προετοιμασίας με αρκετό τρέξιμο. Κοιτάζουμε περισσότερο το τακτικό κομμάτι και είμαστε ευχαριστημένοι για πρώτο παιχνίδι. Είχαμε καλά διαστήματα, κάναμε όμως και αρκετά λάθη και ευτυχώς που τα κάνουμε τώρα για να τα διορθώσουμε πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα».

Ρωτήθηκε για τις δύο εικόνες που παρουσίασε η ομάδα του Άρη στο παιχνίδι. «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ καθώς βγήκαμε σωστά στην κόντρα επίπεδο όπως είχαμε πει. Δεν θα σταθούμε στο αποτέλεσμα. Τα παιδιά είναι κουρασμένα. Είδαμε αρκετά πράγματα, έχουμε να διορθώσουμε πολλά κι έχουμε μέρες μπροστά μας για να το κάνουμε».

Σε ερώτηση για τον Πάπε Σέικ Ντιόπ αλλά και τον τραυματισμό του Σέικ Ντουκουρέ, υποστήριξε ότι… «ο Ντουκουρέ έχει ένα χτύπημα στον αστράγαλο κι ελπίζω ότι δεν είναι κάτι σοβαρό. Ό,τι ισχύει για όλα τα παιδιά, ισχύει και για τον Ντιόπ. Αυτά τα παιχνίδια βοηθούν στο να αποκτήσεις αγωνιστικό ρυθμό και να ανεβάσεις τις εντάσεις σου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα