Με χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα αποχώρησε ο Ντουκουρέ

Με χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα αποχώρησε ο Ντουκουρέ

Newsroom
Με χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα αποχώρησε ο Ντουκουρέ

bet365

Ο Σέικ Ντουκουρέ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο του φιλικού αγώνα του Άρη με το Αμβούργο καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα.

Ο Ιβοριανός μέσος δέχθηκε ένα χτύπημα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και μάλιστα κατά την αναγκαστική αποχώρησή του από το γήπεδο, με δυσκολία πατούσε το πόδι του στο έδαφος. Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν οδηγούν σε σοβαρό τραυματισμό αλλά κάνουν λόγο για ένα χτύπημα στον αχίλλειο τένοντα. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι πρόβλημα για τον Άρη αλλά και για τον αθλητή καθώς η συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι με τη Γάνδη (4/7) θεωρείται αμφίβολη και παράλληλα οι «κίτρινοι» δεν έχουν άλλο καθαρό αμυντικό χαφ καθώς ο Πάπε Σέικ Ντιόπ είναι κεντρικός χαφ.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα