ΑΕΚ: Οριστικά με Γκενκ, Φόλενταμ και Ουτρέχτη τα φιλικά στο βασικό στάδιο

ΑΕΚ: Οριστικά με Γκενκ, Φόλενταμ και Ουτρέχτη τα φιλικά στο βασικό στάδιο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Οριστικά με Γκενκ, Φόλενταμ και Ουτρέχτη τα φιλικά στο βασικό στάδιο

bet365

Έκλεισαν και τυπικά οι τρεις φιλικές αναμετρήσεις της Ένωσης στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία με αντιπάλους την Γκενκ, τη Φόλενταμ και την Ουτρέχτη.

Η ΑΕΚ ξεκινάει την Κυριακή (3/7) την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με την πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα, ενώ μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Ματίας Αλμέιδα.

Η Ένωση στις 12 Ιουλίου, όπως είναι γνωστό, θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Ολλανδία και στις Κάτω Χώρες θα βρίσκεται μέχρι τις 29 Ιουλίου. Οι κιτρινόμαυροι οριστικοποίησαν τις τρεις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσουν κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου, καθώς όπως είχαμε τονίσει θα προέκυπταν ορισμένες αλλαγές.

Οριστικά λοιπόν η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Γκενκ στις 16 Ιουλίου στις 17:00 στο γήπεδο της βελγικής ομάδας. Έπειτα στις 22 Ιουλίου στις 20:00 θα δώσει φιλικό με τη Φόλενταμ στο γήπεδο του προπονητικού κέντρου στο Άλκμααρ, ενώ στις 27 Ιουλίου στις 17:00 στο ίδιο γήπεδο θα αντιμετωπίσει την Ουτρέχτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια θα υπάρχει παρουσία κόσμου στις εξέδρες, ενώ το φιλικό με την Ουτρέχτη θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών καθώς δεν έδωσε άδεια η ολλανδική αστυνομία. Όλα τα φιλικά ματς της Ένωσης θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

Αναμένεται πλέον απλά η ανακοίνωση από πλευράς ΑΕΚ, όπως και για τα επόμενα φιλικά τεστ που θα ακολουθήσουν έπειτα από την επιστροφή της κιτρινόμαυρης αποστολής από την Ολλανδία, με την Ομόνοια στην Κύπρο στις 5 Αυγούστου και με τον Βόλο εκτός έδρας στις 13 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΚ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας:

Γκενκ - ΑΕΚ (17:00) στις 16/7
ΑΕΚ - Φόλενταμ (20:00) στις 22/7
Ουτρέχτη - ΑΕΚ (17:00) στις 27/7

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα