ΑΕΚ: Την Κυριακή η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα

ΑΕΚ: Την Κυριακή η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα

Newsroom
ΑΕΚ: Την Κυριακή η πρώτη συνέντευξη Τύπου του Ματίας Αλμέιδα

bet365

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός θα μιλήσει για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ την Κυριακή (3/7) μετά την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν.

Από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις περνάνε σήμερα και αύριο οι παίκτες της ΑΕΚ με την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν να έχει οριστεί στα Σπάτα την Κυριακή (3/7) στις 09:30 το πρωί. Μετά το τέλος της πρώτης συγκέντρωσης στο προπονητικό κέντρο, ο Ματίας Αλμέιδα θα παραχωρήσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της ΑΕΚ.

Ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός θα μιλήσει στις 11:30 το πρωί από την αίθουσα Τύπου στα Σπάτα, όπου και θα αναλύσει τη φιλοσοφία, το πλάνο του και τις σκέψεις του για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα