Μαρτίνς: «Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν πολύ άσχημα και επηρέασαν το ματς»

Μαρτίνς: «Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν πολύ άσχημα και επηρέασαν το ματς»

Newsroom
 Μαρτίνς: «Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν πολύ άσχημα και επηρέασαν το ματς»

bet365

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στις αρχές του φιλικού του με την Αρμίνια.

Στην κακή εικόνα που είχε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίωρο του σημερινού (1/7) του φιλικού με την Αρμίνια όπου και έχασε 3-1, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη λήξη του ματς. «Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν πολύ άσχημα και επηρέασαν το ματς. Στη συνέχεια δημιουργούσαμε ευκαιρίες, ήμασταν πιο κοντά στο 2-2 παρά στο 3-1 που έγινε στο τέλος», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Μετά ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» ρωτήθηκε για το αυριανό φιλικό με τη Σάλτσμπουργκ και αν είναι ένα παιχνίδι που θα δείξει κάποια πράγματα ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα. «Είναι νωρις ακομη να μιλησουμε για τη Μακάμπι, έχουμε χρόνο. Αυτά τα ματς είναι για να δούμε ποιοι παίκτες είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να βοηθήσουν στο μέλλον. Αλλά ναι, θα μπορούσαμε να δούμε κάποια πράγματα και ενόψει του ματς με τη Μακάμπι».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα