«Ο Πινακάς είναι κοντά στον Απόλλωνα Λεμεσού»

Newsroom
 «Ο Πινακάς είναι κοντά στον Απόλλωνα Λεμεσού»

bet365

Στην Κύπρο αναφέρουν ότι ο 21χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού προβάλει τη φανέλα των πρωταθλητών του νησιού.

Τη φανέλα του Απόλλωνα Λεμεσού φαίνεται πως προβάρει πλέον ο Δημήτρης Πινακάς, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Κύπρο. Πρόσφατα στο Νησί της Αφροδίτης μετέδωσαν πως οι πρωταθλητές του νησιού κινούνται για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού από τον Ολυμπιακό και σήμερα (1/7) έκαναν λόγο για προχωρημένες επαφές των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η ιστοσελίδα protathlima.com ανέφερε χαρακτηριστικά «πιο κοντά μπορούμε να πούμε είναι η περίπτωση του Δημήτρη Πινακά, καθώς ο Απόλλωνας φαίνεται να τα βρίσκει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για να έρθει δανεικός. Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να προκύψει οριστική συμφωνία με την Ελληνική ομάδα και ο νεαρός επιθετικός να προστεθεί τους 'κυανόλευκους' της Λεμεσού».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα