«Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Άντρε Γκρέι για τον Άρη

«Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Άντρε Γκρέι για τον Άρη

Newsroom
«Πατάει» Θεσσαλονίκη ο Άντρε Γκρέι για τον Άρη

bet365

Το μεσημέρι του Σαββάτου (2/7, 12:25) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Άντρε Γκρέι για την επικύρωση της συμφωνίας του με τον Άρη και την υπογραφή διετούς συμβολαίου.

Η απόκτηση του 31χρονου Τζαμαϊκανού επιθετικού αποτελεί μία από τις κορυφαίες μεταγραφικές κινήσεις που έχουν κάνει οι ομάδες της Interwetten Superleague και μάλιστα το Σάββατο (2/7) αναμένεται να αποκτήσει επίσημο χαρακτήρα. Ο Άντρε Γκρέι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να ακολουθήσει η υπογραφή του διετούς συμβολαίου συνεργασίας. Αυτή μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος επιθετικός θα αγωνιστεί εκτός Μεγάλης Βρετανίας καθώς στο παρελθόν έπαιξε αποκλειστικά σε ομάδες του νησιού με αφετηρία τις χαμηλές κατηγορίες και φτάνοντας έως την Premier League.

Ο Άρης προχώρησε σε σημαντική υπέρβαση για να πείσει τον ποδοσφαιριστή να έρθει στην Ελλάδα καθώς του πρόσφερε ετήσιες απολαβές οι οποίες φτάνουν τα 800.000 ευρώ και φυσικά συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων. Αφού ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, ο Γκρέι θα αναχωρήσει για την Αυστρία ούτως ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή και να προλάβει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με την προοπτική να πάρει χρόνο συμμετοχής και στον τελευταίο φιλικό αγώνα απέναντι στον Άρη Λεμεσού στις 7 του μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα