«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για τον Βιτάο» (vid)

«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για τον Βιτάο» (vid)

 «Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για τον Βιτάο» (vid)

bet365

Στη Βραζιλία αναφέρουν πως η περίπτωση του 22χρονου στόπερ δυσκολεύει ελέω Ενωσης για την Ιντερνασιονάλ.

Στη μεταγραφική «εξίσωση» της ΑΕΚ βρίσκεται εδώ και καιρό ο Βιτάο της Σακχτάρ, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ιντερνασιονάλ της χώρας του. Η οποία θέλει να κρατήσει τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό μέσω των κανονισμών της FIFA για τους παίκτες που αγωνίζονται σε Ουκρανία, Ρωσία, αλλά η Ενωση έχει μπει στο κόλπο για την απόκτησή του.

Κάτι που αναφέρουν και στην πατρίδα του 22χρονου, καθώς ο δημοσιογράφος Λούκας Κολάρ που καλύπτει το ρεπορτάζ της Ιντερνασιονάλ ανέφερε πως τον νεαρό θέλει η Ενωση και ναι μεν ο σύλλογος της Βραζιλίας ... κάνει ό,τι μπορεί ώστε να τον κρατήσει, έχει όμως «αντίπαλο» την ΑΕΚ η οποία κατέθεσε ήδη πρόταση στη Σαχτάρ για χάρη του. Σχολιάζει μάλιστα και ότι ναι μεν η Ιντερνασιονάλ θα εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για λογαριασμό του, όμως η περίπτωσή του είναι δύσκολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βιτάο πήρε μέρος νωρίτερα στο χαλάρωμα των βασικών στη προπόνησή της, όπως δείχνει και το σχετικό βίντεο. Απόψε (30/6) μάλιστα ολοκληρώνεται ο δανεισμός του και αν μέχρι το βράδυ, ώρα Βραζιλίας, η Ιντερνασιονάλ δεν συμφωνήσει με τη Σαχτάρ και με τον παίκτη, τότε ανοίγει ο δρόμος είτε για την ΑΕΚ είτε για κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα