ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Σαλαμούρας

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Σαλαμούρας

Newsroom
ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Σαλαμούρας

bet365

Κάτοικος Θεσσαλονίκης για ένα ακόμη έτος θα παραμείνει ο 22χρονος κεντρικός μέσος του ΠΑΟΚ, που πέρυσι αγωνίστηκε με την δεύτερη ομάδα του «δικεφάλου του βορρά».

Ο Αχιλλέας Σαλαμούρας επέκτεινε κατά ένα χρόνο την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και θα φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο 22χρονος κεντρικός μέσος ήταν μέλος της Β' ομάδας του Πάμπλο Γκαρσία και έπαιξε 28 παιχνίδια ξεπερνώντας τα 1.800 αγωνιστικά λεπτά.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης, αφού σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις της περασμένης σεζόν υπέστη ρήξη χιαστού.

Ο Σαλαμούρας ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2015 από τον Μαγνησιακό. Από τότε πήγε δύο φορές δανεικός σε ΝΠΣ Βόλο (2017-2018) και Νίκη Βόλου (2020-2021).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2015, από τον Μαγνησιακό, με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνιζόταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή.

Μέσος με ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερος επιθετικός, είναι δυναμικός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνος κι εγκεφαλικός παίκτης.

Πρωταθλητής με την Κ19, παραχωρήθηκε στη συνέχεια δανεικός στoν ΝΠΣ Βόλος και στη Νίκη Βόλου κι επέστρεψε για να φορέσει και πάλι τα ασπρόμαυρα το περασμένο καλοκαίρι και να γίνει ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΟΚ Β.

Είναι αξιοσημείωτο, φυσικά, το ότι είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο τμήμα Οικονομικών Σπουδών.

Ήταν από τους μεγάλους άτυχους της σεζόν καθώς σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις υπέστη ρήξη χιαστού κι αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης.

Ο Σαλαμούρας θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Δικεφάλου για μία ακόμα σεζόν και τον περιμένουμε γρήγορα πίσω στα γήπεδα!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα