Μαρτίνς: «Οι Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ μπορούν να προσθέσουν πολλά στην ομάδα»

Newsroom
Μαρτίνς: «Οι Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ μπορούν να προσθέσουν πολλά στην ομάδα»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς όσον αφορά τον αγώνα στάθηκε στο καλό πρώτο μέρος του Ολυμπιακού, ενώ εμφανίστηκε σίγουρος για την βοήθεια που θα προσφέρουν στους Πειραιώτες οι Ζινκερνάγκελ και Αμπουμπακάρ.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στην Σλάβια Πράγας στο 4ο φιλικό παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», με τον τεχνικό των πρωταθλητών, Πέδρο Μαρτίνς να αναφέρει στην κάμερα της Cosmote TV:

Για το ματς: «Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, είναι μία ομάδα πολύ καλή με εμπειρία. Παίξαμε καλά, ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για εμάς, με δύο διαφορετικά μέρη. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, αλλά μας έλειπε η τελευταία πάσα. Με τις αλλαγές στο β' μέρος ήταν διαφορετικό, είδαμε διαφορά στον ρυθμό».

Για Ζινκερνάγκελ και Καμαρά: «Ο Αμπουμπακάρ παίζει ψηλά και στα άκρα, ο Φίλιπ κυρίως αριστερά και ως 10άρι. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Αμπουμπακάρ ήρθε χθες το βράδυ αργά, ο Ζινκερνάγκελ πριν από τρεις-τέσσερις μέρες. Είναι δύσκολη προετοιμασία γι' αυτούς γιατί ήρθαν πιο μετά στην προετοιμασία. Είναι παίκτες που μπορούν να προσθέσουν πολλά πράγματα στην ομάδα. Θέλουν δουλειά ακόμη. Ο Καμαρά έκανε μία προπόνηση το πρωί και μάλιστα σκληρή, γιατί δουλεύουμε για να είμαστε έτοιμοι στις 20 του μήνα. Θέλουν χρόνο ακόμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα