Μαρινάκης: «Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει»

Μαρινάκης: «Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρινάκης: «Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει»

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάστηκε ενωτικός στα όσα είπε στη συνεδρίαση της Επιτροπής του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, όπου έδωσε το παρών.

Ειδικότερα ο Μαρινάκης επισήμανε: «Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω. Οι Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται απο το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ.

Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιός θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν.

Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν Super League θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ». Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύτηκε ως Πρόεδρος της Super League 1 ότι θα φροντίσει ώστε το ασφαλιστήριο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών στην Super League 2 να είναι αντίστοιχο με αυτό της Super League 1. Μία κίνηση για τον Έλληνα παίκτη που επικροτούν και ο ΠΣΑΠΠ και η Super League 2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα