Παναθηναϊκός: Απέμειναν ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας!

Παναθηναϊκός: Απέμειναν ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας!

Newsroom
Παναθηναϊκός: Απέμειναν ελάχιστα εισιτήρια διαρκείας!

bet365

Η επιστροφή στην Ευρώπη έκανε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να δείξει με θέρμη πως θέλει να σταθεί δίπλα στην ομάδα και σύντομα θα έχουν εξαφανιστεί και τα τελευταία εισιτήρια διαρκείας που έχουν απομείνει!

Το «τριφύλλι» κατάφερε με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, να πάρει και το Κύπελλο Ελλάδας και όλα δείχνουν να κυλούν με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία πλέον, συγκριτικά με το πρόσφατο παρελθόν.

Ο κόσμος θέλει να βρεθεί στη Λεωφόρο και να κλείσει μια μόνιμη θέση στο γήπεδο για τα ματς της ομάδας την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και γι' αυτό οι κάρτες διαρκείας οδεύουν πλέον προς εξάντληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας για τη μεγάλη ανταπόκρισή τους στην απόκτηση εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Ενημερώνουμε δε ότι οι διαθέσιμες κάρτες είναι πλέον ελάχιστες και σε μεμονωμένες θέσεις.

Σχετικά με τη διαδικασία παραλαβής των καρτών διαρκείας, οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν σε ξεχωριστή ανακοίνωση αλλά και μέσω προσωπικού e-mail.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο της Λεωφόρου για να πανηγυρίσουμε μαζί τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα