ΑΕΚ: Πανικός για τα διαρκείας! (vid)

ΑΕΚ: Πανικός για τα διαρκείας! (vid)

ΑΕΚ: Πανικός για τα διαρκείας! (vid)

bet365

Από αργά χθες το βράδυ (28/6) και φυσικά νωρίς τα ξημερώματα, στο ΟΑΚΑ έξω από την αίθουσα διάθεσης εισιτηρίων διάρκειας της Α.Ε.Κ. επικρατεί το αδιαχώρητο!

Η κάψα του λαού της Ένωσης για ένα εισιτήριο διαρκείας στο κιτρινόμαυρο «σπίτι» δεν έχει προηγούμενο!

Όπως ήταν γνωστό η διάθεση των διαρκείας για την OPAP Arena ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη (29/6, 10:00) ωστόσο από τα ξημερώματα κιόλας φίλοι της Α.Ε.Κ έσπευσαν στο ΟΑΚΑ κι έμειναν εκεί, ως το πρωί για να προμηθευτούν πρώτοι ένα διαρκείας για τη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η λαχτάρα και η «δίψα» των οπαδών για να επιστρέψουν «σπίτι» τους μετά από 19 ολόκληρα χρόνια είναι πραγματικά απερίγραπτη.

Θυμίζουμε ότι από τις 29 Ιουνίου ως τις 19 Ιουλίου δικαίωμα αγοράς θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας στη Γ' και στη Β' Εθνική (δηλαδή σεζόν 2013-14 και 2014-15, υποχρεωτικά και τις δύο χρονιές) και οι φίλαθλοι που ήταν κάτοχοι διαρκείας τα τελευταία τρία χρόνια στο ΟΑΚΑ (δηλαδή σεζόν 2018-19, 2019-20 και 2021-22 καθώς τη σεζόν 2020-21 δεν βγήκαν διαρκείας λόγω covid).

Α

Α

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα