Η Ρέιντζερς «ανέβηκε», ο ΠΑΟΚ ψάχνεται και ο Τσόλακ περιμένει

Η Ρέιντζερς «ανέβηκε», ο ΠΑΟΚ ψάχνεται και ο Τσόλακ περιμένει

bet365

Ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον αντί-Τσόλακ πριν πει «ναι» στη νέα βελτιωμένη πρόταση των Ρέιντζερς, που πιέζουν και θέλουν να κλείσουν άμεσα τον Κροάτη επιθετικό του «Δικεφάλου».

Η Ρέιντζερς ανέβασε την προσφορά της για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ, αλλά και πάλι εισέπραξε το «όχι» του ΠΑΟΚ, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξέλιξη. Κι αυτό είναι που τη δεδομένη χρονική στιγμή μετράει.

Η πρώτη πρόταση των 1,75 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 2.000.000 ευρώ) απορρίφθηκε ασυζητητί από την ελληνική ομάδα, που απαίτησε ένα ποσό κοντά στα 3.000.000 ευρώ. Οι Σκωτσέζοι ανέβασαν την προσφορά τους στα 2 εκατομμύρια λίρες (2.300.000 ευρώ) συν μπόνους στόχων και συμμετοχών, ωστόσο το deal δεν ολοκληρώθηκε.

Η ομάδα της Γλασκόβης είναι αποφασισμένη να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Τζιοβάνι Φαν Μπρόχορστ και να αποκτήσει τη Νο1 επιλογή του Ολλανδού τεχνικού για τη θέση του σέντερ φορ. Σύμφωνα με την σκωτσέζικη έκδοση της «Sun» έχουν προτείνει στους «ασπρόμαυρους» ότι θα καταβάλλουν άμεσα περισσότερες δόσεις σε περίπτωση που η ομάδα προχωρήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στο Champions League.

Στο «Ibrox» περιμένουν να ακούσουν το «ναι» του ΠΑΟΚ και ο Αντόνιο Τσόλακ να ταξιδέψει από την Ολλανδία στη Γλασκόβη, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Κι αυτή είναι μια σημαντική παράμετρος που επηρεάζει το χρόνο της τελικής συμφωνίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα