Λεβαδειακός: Πήρε τον Ντεντάκη

Newsroom
Λεβαδειακός: Πήρε τον Ντεντάκη

bet365

Ο Λεβαδειακός προχώρησε στην απόκτηση του 27χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντώνης Ντεντάκης. Ο 27χρονος δεξιός μπακ, ο οποίος μετά τον Βόλο φόρεσε την περσινή σεζόν τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίον πραγματοποίησε 28 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού:

Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αντώνη Ντεντάκη.

Ο 27χρονος δεξιός οπισθοφύλακας τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στη Super League με τη φανέλα του Απόλλων Σμύρνης 27 φορές, έχοντας δώσει και μία ασίστ, ενώ είχε ακόμη μία συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας αγωνιστεί σε σύνολο 28 αγώνων 2.147 λεπτά.

Στη Super League έχει παίξει επίσης με τη φανέλα του ΝΠΣ Βόλου έχοντας 17 συμμετοχές τη σεζόν 2020-2021 και 24 τη σεζόν 2019-2020, ενώ το ντεμπούτο του στη μεγάλη κατηγορία το έκανε τη σεζόν 2013-2014 με τη φανέλα του Πλατανιά.

Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Κισσαμικό, έχοντας παίξει ακόμη και στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας, υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ και ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα