Ολυμπιακός: Ο Σκάρπα παραμένει πιο κοντά από ποτέ στο... αντίο με την Παλμέιρας (vid)

Ολυμπιακός: Ο Σκάρπα παραμένει πιο κοντά από ποτέ στο... αντίο με την Παλμέιρας (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Σκάρπα παραμένει πιο κοντά από ποτέ στο... αντίο με την Παλμέιρας (vid)

bet365

Ο 28χρονος διακαής πόθος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τα τελευταία βραζιλιάνικα ρεπορτάζ συνεχίζει να είναι κοντά στην πόρτα της... εξόδου από την Παλμέιρας.

Με βάση τις βραζιλιάνικες πηγές αλλά και τις πληροφορίες του ESPN ο Σκάρπα απέρριψε την πρόταση ανανέωσης της Παλμέιρας και είναι ξεκάθαρος πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη το συντομότερο δυνατόν. Εάν δεν το κάνει τώρα θα το κάνει τον Δεκέμβριο που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Παλμέιρας. Φυσικά ο Γκουστάβο Σκάρπα - που το 2021-2022 έχει 29 ματς με 6 γκολ και 6 ασίστ - είναι ένας βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Ο Σκάρπα εκτός από δεκάρι και στον άξονα παίζει και στα δύο άκρα της επίθεσης. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο έμπειρος παίκτης είχε τονίσει πως εκείνος και η Παλμέιρας αναζητούσαν και αναζητούν την κατάλληλη λύση για το μέλλον του. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν έχει κρύψει το όνειρό του να παίξει στην Ευρώπη. Ο Αμπέλ Φερέιρα, τεχνικός της Παλμέιρας, από μέρους του έκανε γνωστό πως ο Σκάρπα μίλησε με την ομάδα και ήταν πολύ ξεκάθαρος στο τι ήθελε. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει επιδιώξει να κλείσει τον παίκτη ακόμα και για τον Γενάρη.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Instagram του παίκτη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα