Μαρτίνς για Ζίνκερναγκελ: «Μπορεί να τον δείτε στο επόμενο ματς για κάποια λεπτά»

Μαρτίνς για Ζίνκερναγκελ: «Μπορεί να τον δείτε στο επόμενο ματς για κάποια λεπτά»

Newsroom
Μαρτίνς για Ζίνκερναγκελ: «Μπορεί να τον δείτε στο επόμενο ματς για κάποια λεπτά»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το 0-0 με την Κρακόβια και τη συνέχεια για την ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και για τον Δανό μεσοεπιθετικό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε στη COSMOTE TV για το ματς με την Κρακόβια (το επόμενο φιλικό είναι την Τετάρτη με τη Σλάβια Πράγας) και τον Ζίνκερναγκελ: «Είδαμε κάποια πράγματα και σε αυτό το φιλικό. Είχαμε πει σε προηγούμενο ματς πως θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνά μας στις αντεπιθέσεις του αντιπάλου. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα απέναντι σε μία ομάδα η οποία δεν μας απείλησε, ενώ εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε.

Είμαι ευχαριστημένος γιατί είδαμε μία ομάδα κουρασμένη από την προετοιμασία η οποία πάλεψε μέσα στο γήπεδο σε δύσκολες συνθήκες, αφού είχε αρκετή ζέστη. Είχαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Σε αυτά τα ματς μετρά αρκετά και το ομαδικό πνεύμα, επίσης βλέπουμε ποιά είναι τα όριά μας. Για αυτό και οι παίκτες πρέπει να δίνουν το κάτι παραπάνω. Είμαι ευχαριστημένος από τα όσα βλέπω από τους ποδοσφαιριστές μας.

Καταλαβαίνετε ότι ενσωματώθηκε αργότερα με εμάς (ο Ζίνκερναγκελ) και έχουν περάσει μόνο τρεις ημέρες απ' όταν άρχισε να κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Ετοιμάζεται σιγά-σιγά, μπορεί να τον δείτε στο επόμενο ματς για κάποια λεπτά. Τον βλέπουμε στις προπονήσεις ότι είναι σε καλή κατάσταση αλλά θα πρέπει να περιμένετε λίγο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα