Ολυμπιακός - Κρακοβία 0-0: Καλός, αλλά άστοχος

Ολυμπιακός - Κρακοβία 0-0: Καλός, αλλά άστοχος

Ολυμπιακός - Κρακοβία 0-0: Καλός, αλλά άστοχος

bet365

Ο Ολυμπιακός ήταν κυριαρχικός με αντίπαλο την Κρακοβία, αλλά έχασε πολλές ευκαιρίες, με σημαντικότερες το πέναλτι του Βαλμπουενά στο 42' και την κεφαλιά του Χασάν στο δοκάρι στο 50'.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0 με την πολωνική Κρακόβια στο 3ο φιλικό προετοιμασίας του. Σε έναν αγώνα που είχε χαμένο πέναλτι και δοκάρι η ομάδα του Μαρτίνς έβγαλε φάσεις αλλά δεν κατάφερε να βρει το γκολ.

Οι 11 του αγώνα με την Κρακόβια για τον Ολυμπιακό ήταν οι εξής: Βατσλίκ, Ανδρούτσος, Μπα, Σισέ, Κούτρης, Μαντί Καμαρά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Φαντινγκά και Χασάν. Σε ένα σχήμα με τους Κανέ και Μπουχαλάκη πίσω από τον Μαντί Καμαρά και τους Φαντινγκά και Βαλμπουενά στα δύο άκρα της επίθεσης.

Είχε ακυρωθέν γκολ και χαμένο πέναλτι στο α' μέρος ο Ολυμπιακός

Οι Ερυθρόλευκοι κυνήγησαν το γκολ εξαρχής και συνολικά δεν δέχθηκαν σημαντικό αριθμό φάσεων από την αντίπαλό τους. Για την ακρίβεια η Κρακόβια δεν έκανε και πολλά επιθετικά.

Στο 6' ο Χασάν έκανε ένα σουτ έξω και στο 8' ο Κανέ έκλεψε τη μπάλα και είχε ένα σουτ λίγο άουτ. Στο 27' ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Παπέ Σισέ που αποκρούστηκε δύσκολα μετά από φάουλ. Στο 31' δεν μέτρησε γκολ του Μπουχαλάκη με κεφαλιά ως οφσάιντ μετά από φάουλ του Βαλμπουενά ενώ στο 39' ο Φαντινγκά είχε ένα σουτ έξω.

Στο 41' ο Χασάν κέρδισε πέναλτι αλλά ένα λεπτό μετά το έχασε ο Βαλμπουενά, στέλνοντάς το έξω. Στο 43' ο Βατσλίκ μπλόκαρε σουτ του Χάνκα και στο 45+ ο Βαλμπουενά είδε τον γκολκίπερ της Κρακόβια να του μπλοκάρει σουτ.

Το δοκάρι του Χασάν και το 4-4-2

Στο β' μέρος ο Καρβάλιο μπήκε ως αλλαγή στο ξεκίνημά του και πήγε στα πλάγια σε πρώτη φάση. Ο Ολυμπιακός απείλησε και μετά έχοντας δοκάρι στο 51' από σουτ του Ανδρούτσου, κόντρα και κεφαλιά του Χασάν. Ένα... κλικ μετά απείλησε ο Καρβάλιο με σουτ ενώ επιθετικές προσπάθειες είχαν μετά και οι Μαντί Καμαρά, Κονοπλιάνκα και Μπουχαλάκης.

Σε επίπεδο αλλαγών στη συνέχεια ο Μαρτίνς έβαλε στον άξονα τους Εμβιλά και Κούντε, στα άκρα της άμυνας τους Ρέαμπτσιουκ και Άβιλα και στα... φτερά τους Ραντζέλοβιτς και Μασούρας με τον Καρβάλιο πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Στο 72' ένα καλό σουτ του Μασούρα αποκρούστηκε δύσκολα. Στο 79' μετά από μπαλιά του Άβιλα ο Μασούρας από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε το σχήμα σε 4-4-2 με Τικίνιο και Ελ Αραμπί βγάζοντας τον Καρβάλιο.

ΑΒΙΛΑ1

Ο Άβιλα και ο Κανέ με την προσπάθεια του Καρβάλιο

Από το φιλικό αυτό κάποιος παίκτης που να έβγαλε... μάτια δεν υπήρχε. Θετικά δείγματα παρουσίασε ξανά ο Άβιλα ενώ καλό πρόσημο είχε και ο Κανέ. Σχετικά καλή προσπάθεια έκανε ο Καρβάλιο ενώ ο Χασάν το... κυνήγησε το γκολ, έχοντας κερδισμένο πέναλτι και δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Βατσλίκ (46′ Τζολάκης), Ανδρούτσος (63′ Άβιλα), Μπα (63′ Μανωλάς), Σισέ (63′ Παπασταθόπουλος), Κούτρης (63′ Ρέαμπτσιουκ), Μπουχαλάκης (63′ Εμβιλά), M. Καμαρά (63′ Κουντέ), Κανέ (63′ Ραντζέλοβιτς), Φαντινγκά (63′ Μασούρας), Βαλμπουενά (46′ Ζοάο Καρβάλιο – 81′ Τικίνιο) και Χασάν (63′ Ελ Αραμπί).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα