«Δουλεύει την υπόθεση του Άμραμπατ η Ουτρέχτη»

«Δουλεύει την υπόθεση του Άμραμπατ η Ουτρέχτη»

Newsroom
«Δουλεύει την υπόθεση του Άμραμπατ η Ουτρέχτη»

bet365

Στο επίκεντρο παραμένει η περίπτωση του 35χρονου Μαροκινού εξτρέμ της ΑΕΚ για την Ουτρέχτη, σύμφωνα με τους Ολλανδούς.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ είχε κάνει προ μηνών άνοιγμα στην Ουτρέχτη, με την ολλανδική ομάδα, όπως έχουμε γράψει, να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, τηρώντας στάση αναμονής για την ώρα. Την ίδια στιγμή στην Ολλανδία συντηρούν το ζήτημα του 35χρονου Μαροκινού εξτρέμ της ΑΕΚ για την Ουτρέχτη.

Το Voetbal International σε ρεπορτάζ που αναφέρεται στις μεταγραφικές υποθέσεις του ολλανδικού κλαμπ αναφέρει μεταξύ άλλων πως «η Ουτρέχτη στο παρασκήνιο είναι απασχολημένη με την έλευση τόσο του Νόρντιν Άμραμπατ όσο και του Μπας Ντοστ».

Από την πλευρά της η ΑΕΚ περιμένει τον Άμραμπατ κανονικά στην έναρξη της προετοιμασίας σε λίγες μέρες και μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση και τι θα εκφράσει ο ίδιος ο παίκτης κατά την έλευσή του στην Αθήνα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα