ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς πέρασε τα ιατρικά και συνεχίζει με εργομετρικές εξετάσεις

ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς πέρασε τα ιατρικά και συνεχίζει με εργομετρικές εξετάσεις

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Γκατσίνοβιτς πέρασε τα ιατρικά και συνεχίζει με εργομετρικές εξετάσεις

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ περνάει τις απαραίτητες εξετάσεις για να ολοκληρώσει την Τρίτη (28/6) τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Όπως διαβάσατε από το βράδυ της Κυριακής (26/6) στο Gazzetta, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Από το πρωί της Δευτέρας (27/6) έχει ξεκινήσει η διευθέτηση των λεπτομερειών μεταξύ της ΑΕΚ και της Χόφενχαϊμ, ενώ ο 27χρονος Σέρβος χαφ πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και συνεχίζει με τα εργομετρικά τεστ. Ήδη έχει περάσει ένα κομμάτι των εργομετρικών στον Καρβουνίδη και θα συνεχίσει με το δεύτερο σκέλος στα Σπάτα.

Αν όλα πάνε καλά, η ανακοίνωση της μεταγραφής του στην ΑΕΚ αναμένεται την Τρίτη (28/6) με τον Γκατσίνοβιτς να αποτελεί έτσι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης για το φετινό καλοκαίρι.

Την ίδια στιγμή στην ΑΕΚ «τρέχουν» και τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα. Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν την απάντηση του Γενς Γιόνσον, κάτι που εικάζεται πως θα συμβεί από τα μέσα της εβδομάδας που διανύουμε και έπειτα, ενώ όπως τονίσαμε και χθες, υπάρχει πάντα στο προσκήνιο και το θέμα του Ορμπελίν Πινέδα καθώς η απόκτηση του Γκατσίνοβιτς δεν σχετίζεται με την υπόθεση του Μεξικανού χαφ της Θέλτα.

Επίσης η ΑΕΚ είναι σε επαφές για δύο κεντρικούς αμυντικούς (ο Βιτάο που αγωνίζεται δανεικός στην Ιντερνασιονάλ και ανήκει στη Σαχτάρ εξακολουθεί να απασχολεί) επιθυμώντας να τους έχει προσθέσει στο δυναμικό της αν είναι δυνατό πριν την έναρξη του βασικού σταδίου στην Ολλανδία στις 12 Ιουλίου, ενώ υπάρχει πάντα και η αναζήτηση φορ.

@gazzetta.gr Η πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ στην εποχή της «Αγιάς Σοφιάς»! #gacinovic #aekfc #aek #superleague ♬ Disaster - KSLV Noh
@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα