ΑΕΚ: Ο Γιόνσον ήρθε, είδε και αποφασίζει...

ΑΕΚ: Ο Γιόνσον ήρθε, είδε και αποφασίζει...

ΑΕΚ: Ο Γιόνσον ήρθε, είδε και αποφασίζει...

bet365

Ο Γιόνσον αναχωρεί για Φρανκφούρτη, οι ερωτήσεις της συντρόφου του για την Αθήνα, οι ανταγωνιστές της Ένωσης που περιμένει την απόφασή του: το Gazzetta έχει το ρεπορτάζ!

Μπαίνουμε στη τελευταία πράξη της μεταγραφικής υπόθεσης του Γενς Γιόνσον ο οποίος εφόσον αποφασίσει άμεσα μπορεί να αποτελέσει και την πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ. Η άφιξη του στην Αθήνα, την οποία αποκάλυψε το Gazzetta και επιβεβαίωσαν όλοι (και δη οι Δανοί) πλην της Ένωσης (για ευνόητους λόγους), εννοείται πως αφορούσε την προοπτική συνεργασίας του με τους "κιτρινόμαυρους". Αυτό είναι ξεκάθαρο και για αυτό άλλωστε τον ακολούθησε στην πρωτεύουσα και ο μάνατζέρ του, Μίκελ Μπεκ!

Ο 29χρονος διεθνής Δανός μέσος ήρθε στην Αθήνα συνοδευόμενος από τη σύντροφό του (και το σκυλάκι τους για να γνωρίζετε κάθε λεπτομέρεια) είδε όλα όσα έπρεπε και αξίωσε να τσεκάρει σχετικά με την πόλη που αποτελεί επόμενο πιθανό προορισμό του. Κάτι που έγινε περισσότερο για την κοπέλα του η οποία είχε άσχημες αναμνήσεις από την Τουρκία, ή έστω αυτό λέγεται από τους Δανούς, για αυτό και έχει πάντα άποψη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του συντρόφου της.

Μάλιστα ρωτούσε γενικά για την Αθήνα, το κέντρο, τις... δύσκολες περιοχές και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες καθημερινότητας, αφού όπως υποστήριζε στην κυρία που ανέλαβε να είναι κοντά τους σχεδόν συνέχεια (και έχει σχέση με την Ένωση), έβλεπαν την καλή πλευρά της πόλης και την παραλιακή της ζώνη (δεν πήγαν πάντως στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, ούτε μπήκαν στην OPAP Arena). Αυτό ήθελαν βέβαια και οι ίδιοι αφού προς τα εκεί υποστήριζαν στους γνωστούς τους ότι θα αναζητήσουν οικεία εφόσον αποφασίσουν να αποδεχτούν την προσφορά της ΑΕΚ που είναι πολύ καλή σύμφωνα με τους Δανούς και όσα έχουν εκείνοι μάθει από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του...

Αν δεν ήταν άλλωστε δυνατή και πολύ καλή η πρόταση της Ένωσης δεν θα είχαν μπει καν στον κόπο να ταξιδέψουν στη χώρα μας. Οι Δανοί μας εξηγούσαν ότι σε προφορικό επίπεδο έχει ξεκαθαρίσει ο Γιόνσον ότι είναι σύμφωνος με το οικονομικό και χρονικό πλάνο συνεργασίας. Βέβαια δεν παίζει... μπάλα η ΑΕΚ μόνη της και για τον λόγο αυτό (έχοντας και οδηγό το περσινό... φιάσκο με τον Εντσάμ) ΣΩΣΤΑ έχει επιλέξει να διατηρεί τους τόνους χαμηλά για την περίπτωση του 29χρονου Δανού. Στην πατρίδα του τονίζουν ότι ο πρώην άσος της Κάντιθ έχει άλλες δύο προσφορές ήδη και τις εξετάζει, αλλά της Ένωσης σε οικονομικό επίπεδο είναι η καλύτερη, οψόμεθα...

Ο Δανός άσος μαζί με τη σύντροφό του αναχωρεί απόψε για Φρανκφούρτη και από κει για... όπου αφού πρόκειται για τον ενδιάμεσο σταθμό, ενώ την ίδια ώρα ο ατζέντης του Μίκελ Μπεκ (ο οποίος έκανε τις πιο συγκεκριμένες επαφές - συζητήσεις) πετάει για Ζυρίχη. Στο επόμενο διάστημα θα γνωστοποιήσουν την απόφασή τους στην ΑΕΚ για το ενδεχόμενο συνεργασίας!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα