Αστέρας Τρίπολης: Οι ανακοινώσεις, η παρουσίαση Μεταξά και οι... επόμενοι

Αστέρας Τρίπολης: Οι ανακοινώσεις, η παρουσίαση Μεταξά και οι... επόμενοι

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης... τρέχει κανονικά ο σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν με τον Ηρακλή Μεταξά να έχει ήδη στα χέρια του ποιοτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Ο Ηρακλής Μεταξάς έρχεται στον Αστέρα με το ρόστερ του να είναι, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, διαμορφωμένο.

Οι Αρκάδες έχουν κλεισμένους τους Μπερτόλιο, Μπαρτόλο, Στάνκο και Γκαρντάφσκι, κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού, ενός μέσου και ενδεχομένως να υπάρξει ενδιαφέρον για έναν ακόμα στόπερ.

Την Παρασκευή θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση στο Κολοκοτρώνης. Εκεί θα γίνει η πρώτη γνωριμία του νέου κόουτς με τους παίκτες και στη συνέχεια το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό. Φυσικά, θα ακολουθήσουν τα εργομετρικά και θα ξεκινήσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας. Το δεύτερο στάδιο θα διεξαχθεί στο προπονητικό Sportschule Henne από τις 14/7 ως τις 25/7 (θα υπάρξει εκεί και μια σειρά φιλικών).

Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα - λογικά ως την Πέμπτη - θα έχουμε και την παρουσίαση του Ηρακλή Μεταξά στον Τύπο, από τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μποροβήλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα