Μασούρας: «Επικίνδυνη η Μακάμπι, να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς» (vid)

Μασούρας: «Επικίνδυνη η Μακάμπι, να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς» (vid)

Newsroom
Μασούρας: «Επικίνδυνη η Μακάμπι, να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πάρει την πρόκριση απέναντι στην Μακάμπι, με την ομάδα να έχει δουλειά μπροστά της ως τότε.

Mετά το φιλικό απέναντι στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, επί αυστριακού εδάφους, o Γιώργος Μασούρας, στάθηκε στο ρυθμό που παίρνει η ομάδα μέσα απ' αυτά τα ματς και φυσικά τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να πετύχει το σκοπό της πρόκρισης απέναντι στη Μακάμπι.

Οι δηλώσεις του Μασούρα:

«Είναι ένα φιλικό προετοιμασίας, το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε στην Αυστρία, θεωρώ ότι τα πήγαμε καλύτερα και αυτός είναι ο στόχος μας, παιχνίδι με παιχνίδι να υπάρχει καλύτερη ανταπόκριση σε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής, να παίρνουμε τις κατάλληλες ανάσες και να είμαστε έτοιμοι την στιγμή που χρειάζεται.

Το να αποκτάς ρυθμό από αυτά τα παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς, να υπάρχει ο κατάλληλος ρυθμός για να είμαστε έτοιμοι όταν θα έρθει το πρώτο επίσημο παιχνίδι».

Για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα: «Συνεχίζουμε να λειτουργούμε όπως πρέπει, θα δουλέψουμε αρκετά εδώ στην Αυστρία. Θα παίξουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια, καθυστερούν τα ματς με την Μακάμπι έχουμε δουλειά μπροστά μας, μετά θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο. Προφανώς είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, σε μία κλήρωση τέτοια ο Ολυμπιακός θα πρέπει να κάνει τον σκοπό του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα