Ο Εντερ Γκονζάλες στο «κάδρο» του Ατρόμητου (vid)

Ο Εντερ Γκονζάλες στο «κάδρο» του Ατρόμητου (vid)

Newsroom
 Ο Εντερ Γκονζάλες στο «κάδρο» του Ατρόμητου (vid)

bet365

Στη Ρουμανία αναφέρουν πως ο 25χρονος κεντρικός χαφ που έπαιζε στη Σέπσι είναι πιθανό να συνεχίσει στο Περιστέρι.

Στο «κάδρο» του Ατρόμητου έβαλαν σήμερα (25/6) τον Εντερ Γκονζάλες ορισμένα ΜΜΕ της Ρουμανίας, με αφορμή την απόφαση του Ισπανού κεντρικού χαφ να μην ανανεώσει με τη Σέπσι, με την οποία κατέκτησε πέρσι το Κύπελλο της χώρας. Ετσι μεταδίδουν πως αυτό συνέβη επειδή είναι πιθανό να συνεχίσει στο Περιστέρι και αυτόματα τον τοποθέτησαν τη μεταγραφική «εξίσωση» της ομάδας.

Ο 25χρονος έπαιξε πέρσι σε 41 ματς όλων των διοργανώσεων (1 γκολ/3 ασίστ), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη στη Τεράσα και τη δεύτερη ομάδα της Μαγιόρκα. Πάντως «έχτισε» στη Ρουμανία το όνομά του, αφού πριν πάει στη Σέπσι ήταν για τρεις σεζόν στην Μιερσουρέα, με την οποία το 2019 πήρε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα