ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Γιάννη Κάργα στα «ασπρόμαυρα» (vid)

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Γιάννη Κάργα στα «ασπρόμαυρα» (vid)

ΠΑΟΚ: Η «πρώτη» του Γιάννη Κάργα στα «ασπρόμαυρα» (vid)

bet365

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (25/6) στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα ομάδα του.

Η εμπνευσμένη παρουσίαση του Γιάννη Κάργα έγινε viral. Πιάνοντας το σφυγμό του κόσμου και αποδεικνύοντας ότι σ’ αυτό το κομμάτι είναι… έτη φωτός μπροστά, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδωσε πάλι ρεσιτάλ και δικαιολογημένα το video έχει γίνει viral στα social media.

Υπάρχει όμως και το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Δηλαδή το γήπεδο. Ο 27χρονος στόπερ βρέθηκε για πρώτη φορά στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία και συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση του «Δικεφάλου», που έμοιαζε με αγώνα επιβίωσης στο στίβο μάχης που έστησαν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα