Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Αλ Φατέχ για Βέλεθ!

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Αλ Φατέχ για Βέλεθ!

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με Αλ Φατέχ για Βέλεθ!

bet365

Ο Φραν Βέλεθ πρέπει να θεωρείται παίκτης της Αλ Φατέχ, αφού πλέον υπάρχει οριστική συμφωνία του Παναθηναϊκού με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία! Άμεση καταβολή του ποσού στους «πράσινους».

Ο Φραν Βέλεθ αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό έπειτα από δυο χρόνια παραμονής στην ομάδα, έχοντας φέτος καταφέρει να πανηγυρίσει το Κύπελλο Ελλάδας και την εξασφάλιση ευρωπαϊκής θέσης για την επόμενη σεζόν.

Στο «τριφύλλι» έδωσαν οριστικά πλέον τα χέρια με την Αλ Φατέχ για την παραχώρηση του αρχηγού έναντι 800.000 ευρώ, με το ποσό να καταβάλλεται άμεσα στα ταμεία του συλλόγου - εφόσον αποτυπωθεί στο χαρτί η πρόταση - για να μετακομίσει ο Βέλεθ στην Σαουδική Αραβία.

Ο ποδοσφαιριστής που έχει δεχθεί πρόταση για συμβόλαιο έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ, αναμένεται πλέον να ταξιδέψει το προσεχές διάστημα στo Al-Mubarraz του Al-Ahsa για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή με τα διαδικαστικά των ιατρικών τεστ και τις υπογραφές στα συμφωνητικά.

Πλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό θ' αναζητήσει τον επόμενο στόπερ βασικό στόπερ της ομάδας βγαίνοντας στη μεταγραφική αγορά άμεσα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα