Βόλος: Παίρνει τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Νικολάς Μεσκίδα

Βόλος: Παίρνει τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Νικολάς Μεσκίδα

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Παίρνει τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Νικολάς Μεσκίδα

bet365

Δυνατή μεταγραφική προσθήκη για τον Βόλο καθώς έφτασε σε συμφωνία με τον 30χρονο Ουρουγουανό επιτελικό μέσο που αγωνιζόταν στους Κολοράντο Ράπιντς του MLS.

Ο Βόλος συνεχίζει τη διαμόρφωση του ρόστερ για τη νέα σεζόν με μια ουσιαστική προσθήκη καθώς φέρνει στην Ελλάδα τον Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό Νικολάς Μεσκίδα, ο οποίος τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του MLS με τη φανέλα των Βανκούβερ Γουάιτκαπς και των Κολοράντο Ράπιντς.

Ο 30χρονος Ουρουγουανός επιτελικός μέσος έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Βόλο και την Κυριακή αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Αν όλα πάνε καλά θα είναι και στην «πρώτη» για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα.

Ο Μεσκίδα, ο οποίος διαθέτει και ιταλική υπηκοότητα, μετράει τη φετινή σεζόν 13 συμμετοχές με δυο γκολ και μία ασίστ με τους Κολοράντο Ράπινιτς στους οποίους ανήκε από το 2018, όταν και είχε μετακομίσει από το Βανκούβερ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Πενιαρόλ, είχε ένα μικρό πέρασμα από τη Νορβηγία με τις Μπραν και Λίλεστρομ, επιστρέφοντας στη συνέχεια στην πατρίδα του φορώντας τις φανέλες των Φένιξ, Ράμπλα Τζούνιορ και Μπόστον Ρίβερ.

Από το 2014 μέχρι σήμερα αγωνιζόταν στα αμερικανικά γήπεδα. Συνολικά με την ομάδα του Βανκούβερ είχε 122 εμφανίσεις με 17 γκολ και επτά ασίστ, ενώ στο Κολοράντο μέτρησε 84 συμμετοχές με οκτώ γκολ και πέντε ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα