Παναιτωλικός: Ο Χατζηθεοδωρίδης αναμένεται να είναι η 3η προσθήκη

Παναιτωλικός: Ο Χατζηθεοδωρίδης αναμένεται να είναι η 3η προσθήκη

bet365

Ο 25χρονος αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού «προβάρει» την «κυανοκίτρινη» φανέλα και όλα δείχνουν πως θα γίνει άμεσα κάτοικος Αγρινίου.

Η διαφαινόμενη/ενδεχόμενη αποχώρηση του Ελίας Περέιρα με προορισμό τη Γοδόι Κρουζ οδηγεί τον Παναιτωλικό στην «αγορά» για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του. Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες το «θέμα» θα διευθετηθεί άμεσα, καθώς την «κυανοκίτρινη» φανέλα προβάρει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Ο 25χρονος ακραίος οπισθοφύλακας του Παναθηναϊκού (66 ματς/4 γκολ από το 2018) αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους «πράσινους» και μετά τους Στεργιάκη, Ξενιτίδη θα αποτελέσει, εκτός απρόοπτου, την 3η καλοκαιρινή προσθήκη της ομάδας, ενώ θα πλαισιώσει τον Διαμαντή Χουχούμη στην πλευρά.

Την ίδια στιγμή στο Αγρίνιο ενδέχεται να «τονώσουν» και άλλο το ελληνικό τους στοχείο με ενδεχόμενη προσθήκη του 21χρονου μέσου Κώστα Θυμιάνη από την Ξάνθη.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα