Παναθηναϊκός: Η πρώτη διπλή προπόνηση της προετοιμασίας

Παναθηναϊκός: Η πρώτη διπλή προπόνηση της προετοιμασίας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η πρώτη διπλή προπόνηση της προετοιμασίας

bet365

Άρχισαν τα... δύσκολα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς την Παρασκευή οι «πράσινοι» έκαναν την πρώτη διπλή προπόνηση του καλοκαιριού.

Tα εργομετρικά και οι εξετάσεις ολοκληρώθηκαν και την Παρασκευή ξεκίνησε η... ανηφόρα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με την πρώτη διπλή προπόνηση του καλοκαιριού.

Το πρωί το πρόγραμμα είχε αποκλειστικά ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα μετά την προθέρμανση, ακολούθησαν ασκήσεις με μπάλα και τέλος παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Στις προπονήσεις εντάχθηκαν και οι Βαγιαννίδης, Σιδεράς, Κρυπαράκος.

Την Κυριακή η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρήσει για το Πήλιο, όπου και θα παραμείνει για μια εβδομάδα ενώ στις 5 Ιουλίου οι «πράσινοι» θα ταξιδέψουν για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα