Παναθηναϊκός: Το κρίσιμο 48ωρο του Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Το κρίσιμο 48ωρο του Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Το κρίσιμο 48ωρο του Βέλεθ

bet365

Καθοριστικό αναμένεται να είναι το επόμενο διήμερο σχετικά με το μέλλον του Φραν Βέλεθ στον Παναθηναϊκό, καθώς είναι πιθανό να επιστρέψει η Αλ Φατέχ με ικανοποιητική πρόταση.

Ο Φραν Βέλεθ μπορεί να έχει σταματήσει να πιέζει τον Παναθηναϊκό και να κάνει δεύτερες σκέψεις σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του με τον ελληνικό σύλλογο αλλά η Αλ Φατέχ φαίνεται πως είναι ακόμη στο παιχνίδι και δεν έχει σηκωθεί από το τραπέζι, δεν έχει πει την τελευταία της λέξη.

Όπως προκύπτει από τον εκπρόσωπο του παίκτη αλλά και από το περιβάλλον της ομάδας από την Σαουδική Αραβία, είναι πιθανό μέσα στο σαββατοκύριακο ή και απόψε το βράδυ, να κατατεθεί νέα πρόταση στο ''τριφύλλι'', η οποία θα πλησιάζει στο 1 εκατομμύριο ευρώ που αξιώνει ο Παναθηναϊκός για να παραχωρήσει τον έμπειρο στόπερ.

Οι ''πράσινοι'' προσπαθούν όλες αυτές τις ημέρες να πείσουν τον παίκτη να υπογράψει νέα σύμβαση με αυξημένες απολαβές αλλά αν η Αλ Φατέχ ανεβάσει κατακόρυφα την προσφορά της, τότε οι πιθανότητες να ολοκληρωθεί το deal θα είναι αρκετά μεγάλες και το ''τριφύλλι'' θα βγει στην αγορά για δύο κεντρικούς αμυντικούς και αρκετά πιο... φουσκωμένο πορτοφόλι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα