Παναθηναϊκός: Αλλάζει στάση ο Βέλεθ, δεν έχει επανέλθει η Αλ Φατέχ

Παναθηναϊκός: Αλλάζει στάση ο Βέλεθ, δεν έχει επανέλθει η Αλ Φατέχ

Παναθηναϊκός: Αλλάζει στάση ο Βέλεθ, δεν έχει επανέλθει η Αλ Φατέχ

bet365

Ο Ισπανός στόπερ μετά την έντονη πίεση της Δευτέρας και της Τρίτης, έχει αρχίσει να «μαλακώνει» και να συζητά εκ νέου την προοπτική επέκτασης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό. Δεν υπήρξε νέα πρόταση από τους Σαουδάραβες.

Μετά την έντονη πίεση που άσκησε στις αρχές της εβδομάδας για να αποδεχθεί ο Παναθηναϊκός την κωμική πρόταση των 200.000 ευρώ της Αλ Φατέχ για την αγορά του, ο Φραν Βέλεθ φαίνεται πως αλλάζει στάση το τελευταίο διήμερο και είναι σαφώς πιο συζητήσιμος και «ανοιχτός» στο ενδεχόμενο της επέκτασης του συμβολαίου του με το «τριφύλλι». Θέμα παραμονής προφανώς δεν τίθεται, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και αυτό είναι δεδομένο. Δεν παραχωρείται σε αυτή την τιμή.

Το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να έχουν έναν χαρούμενο Βέλεθ στο έμψυχο δυναμικό τους και όχι έναν δυσαρεστημένο παίκτη που θα σκέφτεται το μυθικό συμβόλαιο που θα μπορούσε να κερδίσει στην Αραβία. Για αυτό και γίνεται προσπάθεια από την διοίκηση του κλαμπ να επανέλθει άμεσα στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης ο έμπειρος άσος και να επέλθει το συντομότερο δυνατό, συμφωνία για νέα σύμβαση. Οι συζητήσεις του παίκτη με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και με τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν λειτουργήσει ευεργετικά.

Από κει και πέρα, και παρά την φημολογία που υπάρχει από το μεσημέρι της Πέμπτης, η Αλ Φατέχ δεν έχει καταθέσει νέα επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Βέλεθ. Μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει σε λίγη ώρα, αύριο το πρωί, μεθαύριο. Μπορεί να μην συμβεί και ποτέ. Την ώρα που γράφονταν αυτές οι αράδες δεν είχε φτάσει κάτι στα γραφεία του συλλόγου και αξίζει να σημειώσουμε το εξής: Το «τριφύλλι» θα συζητήσει την παραχώρηση του αρχηγού του μόνο με ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα