Παναιτωλικός: Στο τιμ ο Ιντρίσα Σονκό

Newsroom
Παναιτωλικός: Στο τιμ ο Ιντρίσα Σονκό

bet365

Ο παλιός παίκτης της Ξάνθης με τον οποίο ο Αναστασίου ήταν στη Ρόντα θα είναι μέλος του προπονητικού επιτελείου των «κυανοκίτρινων».

Στο τιμ του Παναιτωλικού εντάχθηκε ο Ιντρίσα Σονκό, παλαιός παίκτης της Ξάνθης με τον οποίο ο Γιάννης Αναστασίου ήταν μαζί στη Ρόντα. Παράλληλα ανακοινώθηκε και η πρόσληψη του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου ως προπονητή τερματοφυλάκων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ολοκληρώθηκε η σύνθεση του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας με επικεφαλής τον Γιάννη Αναστασίου. Βοηθός προπονητή αναλαμβάνει ο Ιντρίσα Σονκό (Edrissa Sonko) συμπαίκτης του στην Ρόντα, που πέρασε το 2007 από τη χώρα μας ως ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, διεθνής με την Γκάμπια.

Νέο μέλος είναι και ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που αναλαμβάνει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων. Με συμμετοχές ως ποδοσφαιριστής σε Καλαμάτα, Κέρκυρα, ΑΕΚ και πολυετή καριέρα στα γήπεδα της Βρετανίας, εργάστηκε την τελευταία διετία σε αντίστοιχο πόστο στη Χάρτλπουλ.

Παραμένουν στο τεχνικό επιτελείο ο βοηθός προπονητή – αναλυτής Γιώργος Λαγκαδίτης και ο προπονητής φυσικής κατάστασης Κώστας Κωνσταντόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα