Επίσημο: Ο Σβαμπ παραμένει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024

Επίσημο: Ο Σβαμπ παραμένει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024

Επίσημο: Ο Σβαμπ παραμένει στον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ επισημοποίησε τη νέα συμφωνία της με τον 31χρονο Αυστριακό μέσο, που μετά τις υπογραφές αναχώρησε για το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και την προπόνηση της ομάδας.

Μετά από αρκετές συζητήσεις και πολλά «μπρος – πίσω», ΠΑΟΚ και Σβαμπ ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Στέφαν Σβαμπ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2024.

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2020 από τη Ραπίντ Βιέννης και κατάφερε άμεσα να εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή. Ένα από το βασικά στελέχη της μεσαίας γραμμής του Δικεφάλου τα τελευταία δύο χρόνια, ο Στέφαν Σβαμπ έγινε ο Mr.Effective του ΠΑΟΚ.

Κέρδισε ένα Κύπελλο Ελλάδας τη σεζόν 2021-22, έπαιξε σε 99 αγώνες, σημείωσε 14 γκολ, ενώ μοίρασε και 15 ασίστ.

Η δουλειά όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα. ΠΑΟΚ και Σβαμπ ήρθαν σε συμφωνία κι ανανέωσαν τη συνεργασία τους για δύο ακόμα χρόνια, με τον Αυστριακό να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι τον Ιούνιο του 2024».

Σβαμπ: «Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα»

Ο Στέφαν Σβαμπ λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου και πριν αναχωρήσει για το αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας προκειμένου να πάρει μέρος στην προπόνηση της ομάδας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του «Δικεφάλου».

«Επίσημα πλέον ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον ΠΑΟΚ για ακόμη δύο χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2024! Είχα δύο πολύ καλές χρονιές με τον ΠΑΟΚ και ανυπομονώ για ακόμη δύο! 2+2= 22 (σ.σ. το νούμερο της φανέλας του). Είμαι πολύ χαρούμενος και κοιτάω μπροστά!» έγραψε ο Αυστριακός μέσος στο Instagram.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα