ΠΑΟΚ: Η Ρέιντζερς επέστρεψε με νέα πρόταση για τον Τσόλακ

ΠΑΟΚ: Η Ρέιντζερς επέστρεψε με νέα πρόταση για τον Τσόλακ

bet365

Οι «Τζερς» επιμένουν για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ έχει κατεθέσει νέα βελτιωμένη πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Κροάτη επιθετικό.

Η πρώτη πρόταση που κατέθεσε η Ρέιντζερς για την αγορά του Αντόνιο Τσόλακ απορρίφθηκε από τον ΠΑΟΚ, καθώς η απόσταση που χώριζε τις δύο πλευρές ήταν τεράστια στο οικονομικό σκέλος της.

Ωστόσο βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και οι διαπραγματεύσεις δεν σταματούν ούτε λεπτό. Κάτι που συμβαίνει και στην περίπτωση του Κροάτη επιθετικού, ο οποίος είναι επιλογή του Τζιοβάνι Φαν Μπρόχορστ για την επίθεση των «Τζερς», καθώς θεωρεί πως ο φορ του «Δικεφάλου» έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται από τη στιγμή που ο 29χρονος Τζαμαϊκανός Κέμαρ Ρούφ δεν αποτελεί… εγγύηση και ο 25χρονος Άγγλος, Τζο Αρίμπο δεν είναι καθαρόαιμος επιθετικός.

«Η αρχική προσφορά για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, απορρίφθηκε αλλά έχει υποβληθεί επίσημη πρόταση», ανέφεραν πριν από λίγο νέα δημοσιεύματα από τη Σκωτία.

Το σίγουρο είναι πως η φιναλίστ του φετινού Europa League δε θα παρατήσει την υπόθεση Τσόλακ γι’ αυτό και δεν προξενεί καμία έκπληξη το γεγονός ότι επανήλθε για τον επιθετικό του «Δικεφάλου», καταθέτοντας μάλιστα νέα πρόταση.

Η αρχική έφτανε το 1,8 εκατομμύρια ευρώ, αλλά όπως έχουμε αναφέρει από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το θέμα, ο ΠΑΟΚ έχει θέσει συγκεκριμένα οικονομικά στάνταρ και για την περίπτωση του Τσόλακ, αλλά και γι’ αυτή του Αουγκούστο.

Για τον Κροάτη οι «ασπρόμαυροι» θέλουν το λιγότερο 2,5 εκατομμύρια ευρώ για να ανάψουν το πράσινο φως και να γίνει κάτοικος Γλασκόβης και προς το παρόν απορρίπτουν δίχως σκέψη την όποια πρόταση για δανεισμό του, όπως γράφτηκε στον τοπικό Τύπο.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα